Amur games met penis creëren een echte erotische voorstelling!

Amur games met penis: Maak een echte erotische voorstelling!

Mannen dol op wanneer een geliefde vrouw tot zijn penis behoort met dezelfde streling, tederheid en zorg, zoals hijzelf. Wilt u uw man te verrassen met iets ongewone en spectaculaire? Ook wij! En op zoek naar kennis en inspiratie gingen we naar het centrum van de seksuele voorlichting Secrets voor de “mannelijk orgasme in Your Hands”. Natuurlijk, nu hebben we haast om informatie met u te delen.

Handmatige en orale technieken kunnen ongelooflijk zijn: breng het mannelijke orgasme dichter of vice versa – duw de piek van plezier en maak het helderder en scherper. Ja, nu zult u alle emoties van uw geliefde man beheren! Maar wees voorzichtig: hij zal nog steeds de kracht nodig hebben om u te bevredigen. En we vergeten niet om voor het vrouwelijke plezier te zorgen: gebruik smaak, smaak en opwarmers. Bijvoorbeeld bedrijven Slecht – toonaangevende fabrikant van goederen voor volwassenen.

Vergeet niet de belangrijkste regels van handmatige stimulatie

We gebruiken alleen smeermiddel op siliconenbasis voor handmatige affectie. Water verdampt heel snel en is geschikt voor orale stimulatie.

Hoofd houdt van nadruk en druk.

Hoofdstel kan niet worden gegooid.

Elke techniek moet niet langer dan 50 seconden worden gedaan, anders wordt de man gebruikt en stopt met het voelen van iets.

Doe niet meer dan 2-3 technicus in een tijd.

# 1 warming-up van een man

Technique “Calipblat"

Wij gebruiken deze techniek om de erectie te verhogen. We stimuleren de palm van de niet-gewerkte lid in een cirkel, te rollen op de maag.

Technique “Gloss"

“Glyanets” is ideaal voor het begin van de erotische show: opwarmen en spannende bewegingen wekken seksueel verlangen bij een man. Enerzijds houdt een orgaan aan de basis, en de andere – overvloedig gesmeerde smeermiddel op siliconenbasis – we beginnen gewreven, alsof we water, hoofd en andere erogene zones op een penis.

Technique “Boat"

Spannende techniek waarna de erectie is onvermijdelijk. Twee palmen met elkaar te verbinden boot, en ga vervolgens door een lid van een man tussen de handen, het stimuleren met grote vingers een teugel en een Sovik op het lichaam van een lid. Alle bewegingen maken gericht naar beneden.

Techniek “Wiher of Pleasure"

Ik wikkel lid aan de basis met een hand beginnen cirkelbewegingen stimuleren. We sluiten het hoofd en dezelfde cirkelvormige bewegingen stimuleren alle erogene zones.

Gebruik: Verwarming Smeermiddel op Silicone Based Slechte ultrawarmte

# 2 rijdt zijn verlangen

Manual technici kunt u de bouw van je man te versterken, alsmede het beheer van het met orgasme: tot vertraging of aanpak plezier.

Techniek “Hoefijzer"

De index en duimen bedekken de basis van het lid en stimuleren de zijkanten van het scrotum met lichtpersen (niet overdrijven!) Bewegingen.

Techniek “Wonders"

Vier vingers onder de achterkant van het scrotum (onder) en duim – op de verdeelde naad. Met wrijven bewegingen, ik slik naad, terwijl de tweede hand te stimuleren het hoofd.

Techniek “Pianist"

Deze techniek kan een man tot een helder orgasme brengen! Eén hand sluit het hoofd en stimuleert haar bewegingen die vergelijkbaar zijn met de extrusie van citroen, de duim moet altijd het hoofdstel stimuleren. De tweedehands comprimeert de basis van het mannelijke lid.

Gebruik: Wicked glijmiddel op waterbasis met suiker appel geur of Mocke koffie-aroma

# 3 orale verleiding

Technique “Double Pleasure"

Klik lid met twee handen. Men gaat omhoog spiraal, en de tweede – de wenteltrap, die het scrotum. Dus alle alle erogene zones van het mannelijk orgaan gestimuleerd.

Technique “Vacuum"

Klik op de kop van het lid van de lippen en proberen haar te zuigen. Sensaties zoals alsof de wangen vallen in de mond.

Technique “Fan Geisha"

Kook het hoofd met twee open handpalmen, dan gaan we naar beneden naar de bodem van het vat van het lid, klimmen en op het hoofd verandering palmen op sommige plaatsen, het verspreiden van de vingers, voorstellende fan. Dus we perfect het stimuleren van de erogene zones op het hoofd.

Technique “Nederlands"

We maken een ring van de index en de duim en https://coastalwholesales.com/voors-en-tegens-van-de-8-meest-populaire/ klem een ​​lid onder de wond door de voren met één hand, en de tweede ring van de handen gras een lid op zijn basis. Maar dit is niet alles: met deze techniek maken we een “vacuüm” lippen! Moeilijk? Nee, het is de moeite waard om gewoon te beginnen. We verzekeren u om het beu te worden van u heeft geen tijd, het orgasme zal volledig sluiten. Voor volledig geavanceerde meisjes adviseren wij u een beetje compliceren de taak: cirkelvormige bewegingen van ringen (index en duimen!) We stimuleren een lid van 15 seconden en ga dan naar de diepe keel. Verder herhalen we de techniek niet langer 15 en 10 seconden, en voor de derde keer – 5 seconden. Een man is in je ritme en komt snel tot een helder orgasme.

Gebruik: Eetbare smeermiddel slecht met een smaak van zoutkaramel of zoete granaat. Het is op water gebaseerde smeermiddelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *